Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaldi Mobiel zwaait Chris van der Kooij uit

Met meer dan twaalf jaar aan het roer van Kaldi Mobiel Den Haag gaat Chris van der Kooij een welverdiend pensioen tegemoet. Als een van de pioniers die Kaldi’s mobiele espressobar concept in de regio Den Haag op de kaart heeft gezet, heeft Chris een onuitwisbare indruk achtergelaten op zowel het merk als zijn klanten. Kaldi Mobiel staat bekend om het bieden van een authentieke barista ervaring op locatie, een concept dat Chris met passie en toewijding heeft helpen vormgeven en uitbouwen.

Chris begon zijn avontuur met Kaldi Mobiel vanuit een visie om overal kwaliteitskoffie te kunnen serveren. Zijn inspanningen hebben Kaldi Mobiel getransformeerd tot een geliefd onderdeel van lokale evenementen, bedrijfsbijeenkomsten en privégelegenheden, waarbij de nadruk altijd lag op kwaliteit, gastvrijheid, en een persoonlijke touch.

Chris heeft met zijn toewijding, kennis, en warmte Kaldi Mobiel Den Haag tot een succesverhaal gemaakt. Zijn invloed strekt verder dan de koffie die hij serveerde; hij heeft een gemeenschap opgebouwd en werd een lokale held in Den Haag. Zijn nalatenschap binnen Kaldi is enorm, en we zijn hem ongelooflijk dankbaar,” zegt Hans Tietema, de oprichter van Kaldi.

Hoewel Chris een stap terug doet, laat hij Kaldi Mobiel Den Haag in de capabele handen van Lars Baan, een jonge ondernemer met een passie voor koffie. Onder de begeleiding van Chris zal Lars de Kaldi Mobiel Den Haag voortzetten, zijn kennis en ervaring delend om een soepele overgang en de voortzetting van de kwaliteit en service te waarborgen.

Over Kaldi

Sinds de oprichting in 2000 biedt Kaldi een unieke koffie- en theebeleving aan liefhebbers over heel Nederland. Ondersteund door een unieke franchiseformule, waaronder Kaldi Mobiel, staat Kaldi voor kwaliteit, kennis, en gastvrijheid, en blijft het een pionier in het aanbieden van authentieke barista ervaringen op elke locatie.

Kaldi franchise is voor verschillende regio’s nog op zoek naar enthousiaste kandidaten met een passie voor koffie en thee. Je kunt vanuit een eigen winkel of vanuit de mobiele koffiebar mensen voorzien van een heerlijke kop koffie of thee op locatie.

Ontvang gratis meer informatie over Kaldi koffie en thee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kaldi koffie en thee

×