Kaldi on Tour: informatiebijeenkomsten door het hele land

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Kaldi organiseert informatiebijeenkomsten door het hele land.Tijdens deze bijeenkomsten krijgen oriënterende ondernemers of geïnteresseerden de kans om vragen te stellen en geeft de formule uitleg over het ondernemen bij Kaldi. De formule organiseert de bijeenkomsten op de eerste en laatste vrijdag van de maand.

Kaldi heeft uit onderzoek opgemaakt dat het aantal ondernemingen groeiende is in Nederland. Steeds meer mensen zoeken het ondernemerschap vanwege nieuwe uitdagingen en persoonlijke ontwikkelingen. Het aantal ondernemers geboren in 1991 tot heden (generatie Z ook wel genoemd) is eind 2016 met 14% gegroeid. Het aantal ondernemingen in vergelijking met 2015 is met 4% gegroeid.

Het is niet alleen deze leeftijdscategorie dat gegroeid is met ondernemers, ook is het aantal 40-plus ondernemers is gegroeid in vergelijking met 2015. Het aantal 50-plus ondernemers in 2016 is met 6% gegroeid vergeleken met het jaar daarvoor. De meeste ondernemers uit deze leeftijdscategorie starten vanuit de WW.

Kaldi organiseert deze informatiebijeenkomsten door het hele land. Geïnteresseerd om deel te nemen aan de informatiebijeenkomsten van Kaldi? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website