Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaldi opent tweede franchisevestiging in Maastricht

In hartje centrum Maastricht, aan Achter het Vleeshuis 25, kun je vanaf 17 maart terecht bij een nieuwe sfeervolle Kaldi-winkel. Eigenaar Bram Meulders (37), die met Kaldi in contact kwam via De Nationale Franchise Gids, kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. Bram: “Als groot liefhebber van koffie en kwaliteit zie ik er naar uit hier de lekkerste koffie te gaan schenken en mensen te adviseren over de mooiste machines en accessoires.”

Warmte en diepgang

Bram werkte voorheen in het bank- en verzekeringswezen. Hij merkte dat hij het als relatiemanager fijn vond om warmte en diepgang in het contact met zijn klanten te brengen. Graag brengt hij dezelfde warmte en aandacht in zijn koffiewinkel, vanaf nu vergezeld door zijn heerlijke koffie en versnaperingen. Hij kwam met Kaldi in aanraking door Michel Pijpers, die de andere Kaldi Winkel in Wijck runt. In deze koffiespeciaalzaak kocht hij al sinds jaar en dag Lavazza koffiecups voor thuis.

Bram vindt het belangrijkste in zijn ondernemerschap om alléén uitzonderlijk lekkere koffie aan te bieden. Kaldi heeft koffies met duurzame herkomst in het assortiment en levert ook espressomachines. Met de start van zijn Kaldi-vestiging wil Bram de straathoek van het Minckelersstraatje en Achter het Vleeshuis in Maastricht nieuw leven inblazen.

Op zondagmiddag 17 maart ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom om de nieuwe Kaldi-vestiging te bewonderen. Voor alle bezoekers geldt dat deze middag het tweede kopje koffie gratis wordt aangeboden.

×