Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaldi opent vestiging in Denemarken

Het oorspronkelijk Nederlandse franchiseconcept Kaldi opent vrijdag 17 augustus officieel haar eerste vestiging in Denemarken. De nieuwe espressobar is gevestigd in Vesterbro in Kopenhagen. Kaldi vervangt het huidige ontbijtrestaurant van het Zleep Hotel Copenhagen City, gelegen aan een levendig kruispunt in een gerenoveerd pand.

Kaldi is een franchiseformule met een unieke combinatie van proeflokaal (espressobar) en speciaalzaak. “Kaldi wil Denemarken graag meenemen in een rijke wereld van speciaal geselecteerde koffies. We bieden je de mogelijkheid om de nieuwste zetmethoden te ervaren en de smaak te vinden die het beste bij jou past. Dat noemen wij: Kaffe med karakter, ook wel: Koffie met karakter”, aldus Hans Tietema, CEO en oprichter van Kaldi.

Espressobar en koffiewinkel
Kaldi is gevestigd in het hart van Kopenhagen. De intieme setting maakt het een ideale plek om vrienden en collega’s te ontmoeten. De ligging is nabij het centraal station van Kopenhagen in Istedgade, de straat waar veel mensen in de ochtend langs komen voor het werk. Naast espressobar is Kaldi ook een koffiewinkel, waar je koffiemachines en aanverwante producten kunt kopen. Gezien het franchiseconcept, dat in Nederland al breed in de markt staat, zijn er grote verwachtingen voor Kaldi.

Kaldi in Zleep Hotel Copenhagen City
Je vindt Kaldi in het Zleep Hotel Copenhagen City, en heeft een eigen ingang direct vanaf Istedgade. Ook kun je via de ingang van het hotel, om de hoek op Helgolandsgade, Kaldi binnenkomen. “We zijn al lang op zoek naar een passend concept voor ons café bij Zleep Hotel Copenhagen City. We zagen Kaldi als een spannend en passend koffieconcept voor de locatie in Kopenhagen en een trendy aanvulling op ons onlangs gerenoveerde hotel. Door de renovatie – waar we de ontbijtzaal, alleen voor hotelgasten, omgebouwd hebben naar een moderne en trendy koffiezaak – spelen we veel meer in op de lokale behoefte”, vertelt Peter Haaber, CEO en oprichter van Zleep Hotels.

×