Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaldi oprichter doneert €2.500 voor de Tour du ALS

Kaldi oprichter Hans Tietema heeft vandaag namens de gehele Kaldi-organisatie een waardecheque ter waarde van €2.500 overhandigd aan Gert-Jan Schilder, eigenaar van Kaldi Apeldoorn en deelnemer aan de Tour du ALS.

Met trots en dankbaarheid kon Gert-Jan Schilder de waardecheque in ontvangst nemen. Het bedrag van €2500 werd opgehaald dankzij de steun en inzet van vele Kaldi-klanten en betrokkenen die de speciale ‘Tour du ALS’-koffie hebben gekocht. Deze unieke koffie, heeft niet alleen koffieliefhebbers kunnen bekoren, maar heeft ook bijgedragen aan het onderzoek naar de oorzaken en oplossingen voor ALS.

Gert-Jan Schilder is diep geroerd door de steun die hij heeft ontvangen van zowel de klanten van Kaldi als de vele mensen die zich hebben ingezet om bij te dragen aan de Tour du ALS. “Ik ben overweldigd door de solidariteit en de genereuze donaties die we hebben ontvangen. Deze cheque vertegenwoordigt niet alleen een financiële bijdrage, maar ook een blijk van steun en verbondenheid in de strijd tegen ALS. Namens mijn zwager, Ingur Zijlstra, wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit prachtige initiatief”, aldus Gert-Jan.

Met de overhandiging van deze waarde cheque gaat Kaldi Apeldoorn vol vertrouwen verder op weg naar de Tour du ALS, die op 8 juni zal plaatsvinden. Het team van Kaldi Apeldoorn blijft zich inzetten om bewustwording te creëren voor de ziekte ALS en hoopt met hun deelname en de opbrengst van de ‘Tour du ALS’-koffie een positieve impact te maken.

Wil jij ook je steentje bijdragen en Gert-Jan helpen? Lees hier hoe je Gert-Jan en zijn zwager kan sponsoren voor Tour du ALS. Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan het onderzoek naar ALS.

Ontvang gratis meer informatie over Kaldi koffie en thee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kaldi koffie en thee

×