Kamran over franchisen bij Quetzal Chocoladebar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids sprak met franchisenemer Kamran Marivash over zijn eigen Quetzal Chocoladebar die hij in juli 2017 opende aan het Philadelphiapad in zijn woonplaats Almere.Wij vroegen Kamran Marivash, franchisenemer bij Quetzal Chocoladebar, over zijn start als ondernemer, zijn ervaringen en zijn eventuele toekomstplannen.

Kamran had altijd al de droom om ondernemer te worden. Nadat hij alle opties goed had bestudeerd kwam hij al snel uit op ondernemen in de vorm van franchise bij Quetzal Chocoladebar. “Franchisenemer worden bespaarde mij veel tijd en moeite. Denk hierbij aan de naamsbekendheid van de bewezen formule, juridische zaken die al zijn geregeld en nog een tal van andere aspecten waar ik door middel van franchise voordeel uit haal.”

De kennismaking tussen Kamran en de franchisegever van Quetzal Chocolade, Robert Hoenderdos, verliep goed, ‘de klik’ waarnaar Kamran zocht was er meteen. “Nu inmiddels ruim een half jaar later kijk ik nog steeds zeer positief naar de samenwerking tussen Robert en mij; er staat altijd iemand voor mij klaar binnen de formule. Dit geeft mij veel vertrouwen.”

Kamran is actief als ondernemer in zijn woonplaats Almere en fietst iedere dag in 5 minuten naar zijn Quetzal Chocoladebar. “Almere is voor mij de ideale plek, dichtbij huis en dichtbij mijn familie en vrienden. Zij komen vaak langs en dat maakt het ondernemen zeer gezellig”, aldus de enthousiaste franchisenemer Kamran.

Kamran heeft altijd al een passie voor chocolade én ondernemen gehad. Herkent u zichzelf hierin? Neem dan hier contact op met deze formule!

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website