Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Karwei opent eerste shop-in-shop

Karwei begint een shop-in-shop in de Rotterdamse vestiging van Hudson’s Bay. Vanaf donderdag heeft de franchiseformule zes maanden lang de ruimte op de derde verdieping van de winkel.

De ruimte van Karwei bevat 200 vierkante meter aan het nieuwste assortiment verlichting, vloer-,wand-, en raamdecoratie. Ook brengt de winkel de komende weken een deel daarvan onder de aandacht in ‘studio’s-Concepts’ van Hudson’s Bay. Hier vestigen merken en winkels zich vaak enkele weken. “Met de shop-in-shop brengen wij de shopervaring een stap verder. De combinatie van de Hudson’s Bay-wooncollectie en de collectie van Karwei biedt interieurliefhebbers the best of both worlds in hartje Rotterdam,” aldus manager marketing en communicatie Laurens Miedema

De eerste keer

Dit is de eerste keer dat karwei een shop-in-shop opent in een andere winkel. De bouwmarktketen heeft eerder al een pop-up store gehad in de Kalverstraat in Amsterdam. Ook heeft Karwei een aantal weken een vestiging gehad op station Utrecht Centraal. Directeur van Karwei,  Machiel van der Sluis heeft eerder al laten weten de binnenstad te bekijken met de keten. “Het toegenomen belang van e-commerce maakt het steeds lastiger om alle meters in ‘grote dozen’ buiten het centrum relevant te vullen,” aldus Van der Sluis.

×