Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kayley Claver (26) opent binnenkort haar 2de Wav-e for Ladies vestiging in slechts 1,5 jaar!

15 januari 2019
Halverwege 2017 begon Kayley Calver haar ondernemerscarrière met een Single Wav-e for Ladies studio in Ridderkerk. In februari opent zij de deuren van haar tweede vestiging, de allereerste Wav-e for Ladies XL vestiging in Barendrecht.

Een vliegende start

Al snel na de opening van haar studio werd duidelijk dat de unieke formule en het enthousiasme van Kayley de perfecte match zijn. In slechts 12 maanden lag het ledenaantal maar liefst 20% boven de prognose. Hierdoor heeft Kayley zelfs een aantal keer de regionale marketingactiviteiten van de franchiseorganisatie moeten reduceren, simpelweg omdat ze geen leden meer kwijt kon.

Nu, anderhalf jaar later, is het tijd voor een nieuwe stap. In februari zullen de deuren van de allereerste Wav-e for Ladies XL vestiging openen in Barendrecht. Het Wav-e for Ladies concept is in de basis hetzelfde unieke concept als Wav-e Studios. Het enige verschil is dat de Wav-e for Ladies vestigingen alleen gericht zijn op vrouwen.

Om de hoge kwaliteit van de trainingen en haar betrokkenheid in beide vestigingen te kunnen behouden, zal de nieuwe locatie worden opgestart in samenwerking met haar nieuwe compagnon Birgitte Roijers. Birgitte heeft meer dan 30 jaar ervaring in de beautybranche.

Afslanken, spieropbouw, cellulitisbehandelingen of rugpreventie, het is allemaal mogelijk met Wav-e. En het beste van alles? De trainingen duren maar 15 minuten, waardoor ze in ieders planning passen.

Het antwoord op de vraag of het niet beter is om je zowel op mannen als vrouwen te focussen?

Het feit dat de vestiging in Ridderkerk momenteel tot de drie best lopende vestigingen van Wav-e Nederland behoort laat ons zien dat de Ladies formule sterk in opkomst is en zeker niet onder doet aan de reguliere formule van Wav-e Studios.

Crowdfunding

Dat je als jonge ondernemer van de bank niet de kans krijgt om middels een goed ondernemersplan van start te kunnen, is helaas een feit. Gelukkig zijn er tegenwoordig moderne financieringsvormen die ervoor zorgen dat ook deze talenten de kans krijgen om zichzelf te laten zien. Zo ook voor deze twee Wav-e for Ladies studios, waar de goede ondersteuning van Collin Crowdfunding doorslaggevend is geweest. Je kunt spreken van een volledig nieuwe manier van ondernemen die zonder tussenkomst van de bank eindelijk weer kansen biedt voor jonge ondernemers, waardoor ook zij aan hun ondernemersavontuur kunnen beginnen.

×