Kees Seip neemt afscheid van De Hypotheker

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kees Seip heeft te kennen gegeven per 15 oktober aanstaande zijn functie als directeur Franchise en statutair directeur bij De Hypotheker te beëindigen. Hij heeft dit besluit genomen in goed overleg met het bestuur. Seip begon in 1998 bij De Hypotheker, daarnaast is hij sinds juni vorig jaar bestuurslid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Voor Kees Seip is na achttien jaar een logisch moment aangebroken om zich op een andere toekomst te gaan richten. “In de toekomst van De Hypotheker heb ik alle vertrouwen. Ik geloof in de kracht van ons merk en onze mensen.”

Zijn functie wordt tijdelijk waargenomen door Bard Dolmans. De Blauwtrust Groep (de holding waarvan De Hypotheker deel uitmaakt) zal de statutaire functie van Kees Seip intern waarnemen tot de opvolger bekend is.

Kees Seip zelf kijkt vol trots en met voldoening terug op zijn loopbaan bij De Hypotheker. “Ik heb achttien jaar met veel plezier een bijdrage mogen leveren aan de mooiste winkelformule van Nederland. In al die jaren heb ik veel ondernemers op allerlei manieren leren kennen. Samen met de collega’s in de vestigingen en binnen De Hypothekers Associatie heb ik met veel enthousiasme mogen werken aan ons merk en onze relatie. Ik kijk met veel trots terug op een mooie periode en wil iedereen bedanken voor de goede samenwerking”, vertelt hij.

Algemeen directeur van De Hypotheker Wytzejan de Jong betreurt, maar respecteert zijn keuze. Hij zegt: “Kees heeft een uiterst belangrijke rol gespeeld in het succes van De Hypotheker. Daarnaast was Kees een gewaardeerde en prettige collega. Wij wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe toekomst.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website