Kees Seip spreker op Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Donderdagmiddag 1 oktober a.s. wordt de 14e editie van Het Nationale Franchise Congres gehouden, centrale thema is ‘Één voor allen, allen voor één’. Kees Seip, directeur van De Hypotheker, is één van de sprekers.

Kees Seip begon 17 jaar geleden bij De Hypotheker, inmiddels is hij directeur van een formule met 102 franchisenemers en 164 vestigingen. Als één formule de wind tegen had, was het De Hypotheker wel, met o.a. compleet nieuw verdienmodel als gevolg van veranderd wetgeving, de langdurige crisis in de huizenmarkt en de consument die steeds meer zelf regelt via het internet. Hoe ging en gaat De Hypotheker hiermee om? Hoe verenig je de ambitie om ‘de beste en grootste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland’ te willen blijven, met zoveel veranderingen in de markt? En hoe neem je franchisegever en de franchisenemers mee in het transformatieproces? Kees Seip verklapt het geheim.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend mogelijk voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers. Inschrijven kan hier.

Sponsors franchise congres

 

 

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website