Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KeukenCoach biedt een aantrekkelijke mogelijkheid voor ambitieuze ondernemers

KeukenCoach, een snelgroeiende speler in de keukenbranche, heeft ambitieuze plannen voor de toekomst: Doel is om tegen 2030 maar liefst 60 winkels geopend te hebben. De formule is onderdeel van de gerenommeerde Keukenspectrum Groep. Twintig jaar geleden opgericht door de broers Jaap en Roel Oostra, als reactie op de weinig respectvolle manier waarop bestaande keukenzaken met klanten omgingen. Formulemanager Martin Honsbeek deelt zijn visie en ervaringen.

Groeiambities

KeukenCoach is een relatief jonge formule, opgericht in 2020, met de eerste vestiging in de Amsterdamse Woonmall Villa ArenA. Martin Honsbeek, sinds augustus 2023 werkzaam bij KeukenCoach, licht zijn rol toe: “Als formulemanager ben ik het aanspreekpunt voor de franchisenemers. Ik werk mee in de winkel en ben verantwoordelijk voor onze eigen filialen in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast ondersteun ik de franchisewinkels in Utrecht, Eindhoven en Amersfoort.”
Met vijf vestigingen in grote steden is KeukenCoach klaar voor uitbreiding. “We hebben de ambitie om in 2030 60 winkels te hebben geopend,” vertelt Honsbeek. “We staan open voor franchisenemers door het hele land, met een focus op de lokale specialist.”

Ondersteuning en samenwerking

KeukenCoach biedt uitgebreide ondersteuning aan zijn franchisenemers. “We begeleiden nieuwe franchisenemers vanaf het eerste contact tot aan de opening van de winkel,” legt Honsbeek uit. “Onze ondersteuning varieert van marketingstrategieën tot het zoeken naar monteurs voor keukeninstallaties. We hebben een open structuur en hiërarchie binnen de Keukenspectrum Groep, wat zorgt voor een transparante en ondersteunende omgeving.”
Het persoonlijke aspect staat centraal bij KeukenCoach. “Wij zorgen ervoor dat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn. We geven een offerte en 3D-tekening mee, wat in onze branche niet altijd gebruikelijk is. Onze offertes zijn altijd eerlijk en reëel, gebaseerd op de wensen van de klant.”

Innovatie en toekomstvisie

KeukenCoach onderscheidt zich in de keukenbranche door constante innovatie en betrokkenheid. “We hebben onlangs een app gelanceerd waar de hele Keukenspectrum Groep community bij is aangesloten,” vertelt Honsbeek enthousiast. “Hier kunnen we evenementen aankondigen, teksten delen en verjaardagen vieren. Het zijn kleine dingen, maar ze maken een groot verschil in de samenwerking en het teamgevoel.”
Ook in de toekomst blijft KeukenCoach zich ontwikkelen. “We organiseren regelmatig producttrainingen en evenementen voor onze medewerkers en franchisenemers,” zegt Honsbeek. “Deze bijeenkomsten zijn essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenbranche.”
Met een sterke focus op persoonlijke relaties, transparantie en ondersteuning biedt KeukenCoach een aantrekkelijke mogelijkheid voor ambitieuze ondernemers. De groeiambities en innovatieve aanpak maakt KeukenCoach tot een interessante keuze voor potentiële franchisenemers die willen investeren in een bloeiende markt.

Ontvang gratis meer informatie over KeukenCoach

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

KeukenCoach

×