Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KeukenCoach heeft de ambitie om flink te groeien

KeukenCoach heeft de ambitie om flink te groeien en zoekt ondernemers die willen helpen om die ambitie waar te maken. De formule, die valt onder de paraplu van Keukenspectrum Groep, heeft, in het eerste kwartaal van 2023, 5 vestigingen. Volgens franchisegever Roel Oostra zit er nog volop groei in de markt. “Wij zijn de moderne versie van de keukenspeciaalzaak, dus dat betekent dat wij ook bestaande keukenspeciaalzaken gaan verdringen.”

Die ‘moderne versie’ wil zeggen dat advies en goede service voorop staan, maar dat ‘aan de achterkant’ de organisatie op moderne leest geschoeid en super efficiënt is. “Het type ondernemer dat we zoeken moet vooral kunnen samenwerken”, vertelt Oostra. “Je werkt intensief samen met de organisatie. Je krijgt heel veel hulp, de organisatie is een rots in de branding voor je. Je moet van dezelfde familie willen zijn. De klanten doe je zelf, voor alle andere zaken werk je samen met de organisatie.”

Ervaring in de keukenbranche is niet per se nodig voor een ondernemer die zich bij KeukenCoach wil aansluiten. “Als ondernemers niet uit het keukenvak komen, is dat het kleinste probleem. Als je maar echt wílt. Wij hebben heel veel ervaring met het opleiden van mensen in de keukenbranche. Je staat versteld wat jonge ondernemers binnen drie maanden kunnen met ingewikkelde keukens.”

Een van de grote voordelen van KeukenCoach is de sterke serviceorganisatie die de ondernemer ontzorgt. “Zo kun je als ondernemer voor de volle 100 % voor de klant gaan en tegelijkertijd echt concurrerend zijn. Je moet om te beginnen servicegericht zijn naar de klant. De achterkant is zo georganiseerd dat het efficiënt en dus voordelig is.”

Op welke manier word je dan ontzorgd? Oostra: “Het begint met coaching. Niet alleen bij het onboarden, maar gedurende je hele loopbaan heb je altijd een coach die je direct kunt bellen. Je wordt aangesloten op het servicekantoor en ons CRM-systeem en zult dagelijks ondervinden dat mensen jou gaan helpen met het verwerken en afhandelen van orders. De administratie wordt door de organisatie geregeld, daar hoef je dus geen mensen voor aan te nemen. Iemand van kantoor kan jouw medewerker ook snel bijstaan als er iets is en jij bent op vakantie.”

Ontvang gratis meer informatie over KeukenCoach

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

KeukenCoach

×