Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Keukenfabrikant Kvik opent Deense designwinkel in Emmen

16 november 2023

De Deense keukenfabrikant Kvik opent de deuren van haar nieuwe Deense designwinkel in Emmen. De vestiging wordt geleid door franchisenemers Eef Los (42) en Wilfred van Marle (34) die in 2021 al een Kvik winkel openden in Zwolle. Kvik staat bekend om duurzaam, tijdloos design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De vestiging in Emmen is gebouwd volgens het nieuwe huiselijke winkelconcept van Kvik en beschikt over een zorgvuldig geselecteerd assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten.

Een logische vervolgstap

Tweeënhalf jaar na de opening van hun Kvik winkel in Zwolle, staat Wilfred en Eef een nieuw avontuur te wachten. “We hadden altijd al de ambitie uit te breiden. Met de opening van Kvik Emmen wordt deze droom werkelijkheid,” vertelt Eef. “Emmen is een groot gebied met veel inwoners. Bovendien zien we dat de mensen in Emmen graag meegaan met hun tijd en openstaan voor nieuwe ideeën en initiatieven. Uitbreiden naar dit gebied voelt als een logische stap.” De nieuwe Kvik winkel bevindt zich in het centrum van Emmen. “Klanten kunnen bij ons gemakkelijk een bezoek combineren met een bezoek aan andere winkels in de omgeving.”

Betrokkenheid als succesformule

Voordat Eef en Wilfred hun eerste Kvik winkel openden, werkten ze al samen in sales. “We zijn goed op elkaar ingespeeld, en worden daarnaast bijgestaan door een fantastisch team,” vertelt Wilfred. “Dat zien we terug in het succes van Kvik Zwolle. In de algehele keukenbranche daalt de verkoop, terwijl onze verkoopcijfers stijgen.” De succesformule die Wilfred en Eef in Zwolle hebben ontwikkeld, zetten ze in Emmen door. “Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Dit houdt in dat we bij elke aankoop van A tot Z betrokken zijn. We onderhouden het contact met de klant en meten zelf de keuken in. Het montage team hebben we in huis, waardoor we snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Iedereen kan een keuken verkopen, maar de kunst is de klant tevreden te houden na de levering en als ambassadeur te verbinden aan je merk.”

Huiselijke en inspirerende sfeer

De kennis en ervaring die Wilfred en Eef de afgelopen jaren hebben opgedaan in Zwolle passen ze onder meer toe in de samenstelling van de winkel in Emmen. “We weten inmiddels wat wel en niet werkt. Dit zie je terug in onze showroom. Van de keuze voor specifieke apparatuur tot de zichtbare keukenmodellen, overal is over nagedacht,” aldus Eef. “Daarnaast hebben we volgens het nieuwe winkelconcept van Kvik met behulp van de juiste verlichting, geur, muziek en aankleding een meer huiselijke en inspirerende omgeving gecreëerd.”

Vanaf 16 november is Kvik Emmen geopend voor afspraken in de winkel, bij de klant thuis en online video meetings. Om de opening te vieren ontvangen klanten tijdelijk 20% korting op de aanschaf van een nieuwe keuken.

Ontvang gratis meer informatie over Kvik

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kvik

×