Keurslagers vinden het ‘ontzettend spannend’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Er kan nog twee weken gestemd worden voor de Retail Jaarprijzen 2011. Op 15 augustus sluiten de ‘stembussen’ voor de eerste ronde. De Keurslagers kijken met spanning uit naar de uitslag van de categorieprijs ‘Beste Foodspeciaalzaak’ op 3 oktober a.s.

Het onderzoeksbureau van de Retail Jaarprijs, Q&A Research & Consultancy, liet bij de laatste update van 19 juli jl. weten dat de Keurslagers, Bakker Bart, Dirck III en Gall & Gall genomineerd zijn voor de categorieprijs Beste Foodspeciaalzaak. Daar kunnen nog meer speciaalzaken bijkomen. “Dat weten we niet. Het is ontzettend spannend,” aldus Ruud Bakker, directeur Vereniging van Keurslagers. “De organisatie van de ING Retail Jaarprijs heeft alleen tussentijdse updates gegeven over het aantal stemmen, dat zegt nog niets over hoe je scoort.”

De Keurslagers mochten al twee keer de publieksprijs ‘Beste Foodspeciaalzaak’ in ontvangst nemen. In 2009 werden zij ook de overall winnaar: Beste Winkelketen. “Indien we ook dit jaar de categorieprijs ‘Beste Foodspeciaalzaak’ winnen volgt er een tweede stemronde. Uit de 26 genomineerden wordt uiteindelijk de overall winnaar bekendgemaakt. We zullen dan een oproep doen aan al onze klanten en iedereen die we kennen om opnieuw te stemmen. Die titel is zo mooi, het is de waardering van je klanten. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen.”

dinsdag 9 augustus 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise