Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kickstarter & Pebble aanwezig op Crowdfunding Day 2015

Crowdfunding Day 2015

Op 12 mei aanstaande vindt Europa’s grootste crowdfunding congres plaats in congrescentrum Amsterdam ArenA. Tijdens dit congres analyseren verschillende specialisten de huidige positie van crowdfunding in Nederland en in het buitenland en wordt er onderzocht hoe crowdfunding toekomstbestendig te maken is. Ook crowdfunding giganten Kickstarter en Pebble zijn aanwezig tijdens dit congres en delen voor het eerst hun succes verhaal met het Nederlands publiek.

Ook wordt er op deze dag in een speciale masterclass aandacht gegeven aan  het onderwerp “Crowdfunding en Franchising” met diverse cases, tips and tricks. Deze masterclass wordt gegeven door De Nationale Franchise Gids in combinatie met o.a. het Crowdfunding platform Kapitaal op Maat en de NFV. Deze masterclass is vooral interessant voor Franchisegevers om zich op deze manier in één dag te oriënteren in deze alternatieve financieringsvorm voor toekomstige franchisenemers.

Bent u er bij om te leren van de beste Crowdfunders ter wereld? Bestel dan hier uw kaarten tegen een speciaal tarief van €175 per kaart in plaats van €345 per kaart. Gebruik hiervoor de kortingscode: FRANCHISECFD.