Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kim Bazelmans en Rafael van der Linden over hun ondernemersdroom bij De Beren

Ondernemers Kim Bazelmans en Rafael van der Linden hebben in vier jaar tijd twee De Beren Restaurants geopend, één in Arnhem en één in Den Bosch. Ze blikken in dit artikel terug op de afgelopen jaren en ze kijken naar de toekomst.

Kim en Rafael leerden elkaar kennen toen ze in een club in Breda samenwerkten. Al snel bloeide de liefde op en dankzij hun gezamenlijke liefde voor ondernemen openden ze hun eerste restaurant in Arnhem. “Een eigen restaurant was onze grote droom, toen wij de kans kregen om te franchisen bij De Beren, grepen wij deze met beide handen aan! In 2016 zijn we verhuist naar Arnhem om ons eigen De Beren restaurant te openen” Aldus Kim Bazelmans.

De kracht van hun vestigingen ligt volgens Rafael in de samenwerking. ‘’Mijn eigen kracht ligt in het omgaan met mensen, door te franchisen worden bepaalde taken uit handen genomen; het bedenken van een goed concept, personeelszaken, strategie en marketing, om maar wat voorbeelden te noemen. Hierdoor sta ik volledig in mijn kracht, want ik kan doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.’’ Aldus Rafael van der Linden.

Bezorgrestaurant

De formule begon als een klein eetcafé in Rotterdam en groeide in de jaren daarna uit tot een succesvolle franchiseformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. Ondertussen is de vestiging in Arnhem dankzij de coronacrisis tijdelijk omgetoverd tot bezorgrestaurant. ‘’Dit is wel even wennen, want een bezorgrestaurant is hele andere tak van sport: Bij het bezorgen van eten is het veel lastiger om een klant tevreden te stellen, er zijn namelijk veel minder contactmomenten. Je kunt nu dus weinig verschil maken in service, bezorgen is minder persoonlijk dus alles moet tijdens dat éne contactmoment perfect zijn.” Aldus Rafael van der Linden.

Nog voordat de Arnhemse vestiging overging op bezorgen waren er al plannen voor een bezorgrestaurant van De Beren, waardoor er dus twee De Beren vestigingen in Arnhem zouden zijn. Rafael en Kim denken dat een De Beren bezorgrestaurant die zich volledig richt op bezorgen de Arnhemse formule zou versterken.

‘’Wij kijken er naar uit om onze toekomstige collega-ondernemer te ontmoeten en de harten van Arnhem verder te veroveren. Het versterkt de formule. Mensen zijn al bekend met het concept en zullen dus eerder geneigd zijn om bij het bezorgrestaurant te bestellen.’’ Aldus Rafael van der Linden.

[box]Wil je meer weten over De Beren? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×