Kim Jansen winnares Cosmo award

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kim Jansen Cosmo-franchisenemer van het jaar
Afgelopen zaterdag werd het team van Cosmo Hairstyling Zaandam aangenaam verrast toen zij te horen kregen dat zij de Franchise Award van het jaar hadden gewonnen. Een prijs die meer dan de moeite waard is! Deze wordt door de formule Cosmo Hairstyling uitgereikt aan de ondernemer die op tal van criteria hoog scoort. Samen met haar team heeft Kim laten zien dat haar salon innoverend en daarmee ook toonaangevend is voor de formule Cosmo Hairstyling.

Het was al een enorme verrassing toen zij hoorden dat zij genomineerd waren. De weken erop waren spannend omdat nog een aantal metingen uitgevoerd zouden worden, met nu dus deze uitkomst.

Het team staat 100% voor de formule en weet ook als geen ander hoe zij modetrends kunnen vertalen naar de consument. Ook in economisch moeilijker tijden heeft Kim laten zien dat dankzij doorzettingskracht en een optimistische houding het mogelijk is om een goed bedrijfsresultaat neer te zetten. Als klant en medewerker zit je goed bij Cosmo Hairstyling Zaandam in winkelcentrum de Rozenhof.

dinsdag 22 maart 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise