Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kindercentrum Amberrosia zet eerste stappen tot groei

Kindercentrum Amberrosia was voor het eerst aanwezig op afgelopen franchisebeurs Onderneem ’t van april j.l. om nieuwe franchisenemers te werven. Uit eerder bericht bleek dat alle verwachtingen vooraf werden overtroffen. Eigenaar Jim Rustveld kwam onder andere in contact met de zusjes Vaarnold en het heeft er nu alle schijn van dat er binnenkort een vestiging wordt geopend in Rotterdam.

“Wij hebben vanaf het begin een goed gevoel bij de dames gehad en er was direct een klik. We zitten op 1 lijn voor wat betreft onze visie over de kinderopvang en dat is wel waar het begint”, aldus Rustveld. Na veel gesprekken en e-mailverkeer besloten de zusjes de twee vestigingen van Amberrosia te bezoeken en nadere gesprekken te voeren met de eigenaren en een franchisenemer. Dit heeft geleid tot het tekenen van een intentieverklaring waarbij het nu aankomt op het vinden van een goede locatie. De grootste uitdaging, volgens Rustveld: “In het verleden hebben we veel goede kandidaten verloren, omdat we geen geschikte locatie konden vinden en daarom hebben we nu ook de optie om een vestiging in een speelparadijs te openen. De eerste combinatie opvang en spelen komt in Lelystad.”

De afgelopen jaren heeft de formule en het concept zich bewezen door een continue groei met als hoogtepunt het bouwen van een eigen bedrijfspand, twee jaar geleden. De franchiseformule wil deze groei doorzetten en is op zoek naar nieuwe franchisenemers.  “We zitten nu weer vol, maar willen groeien door franchising. Ik zeg altijd: We gunnen Nederland meer vestigingen van Amberrosia.”

Bekijk hier de mogelijkheden om uw eigen Amberrosia te openen en vraag vrijblijvend informatie aan.