Kinderopvang formule Amberrosia zoekt franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

amberrosia2

Franchise formule Amberrosia is vanaf heden actief op zoek naar franchisenemers in Nederland. Voor de eerstvolgende vestigingen ziet de formule het meest potentie in Alkmaar en Lelystad.

Amberrosia is als franchise formule al 9 jaar actief in de kinderopvang. Amberrosia kenmerkt zich door een unieke combinatie van kinderopvang en het op een speelse wijze in beweging brengen van het kind. Er wordt veel aandacht gericht op de fysieke ontwikkeling van het kind.

Als franchisenemer opent u een eigen vestiging binnen uw eigen exclusieve gebied. Deze vestiging zal centraal gelegen zijn en biedt kinderen een unieke combinatie van leren en spelen door de aanwezigheid van een eigen speelparadijs. De kinderen blijven zo volop in beweging en ontwikkelen zich op een spelende wijze.

Momenteel ziet de formule de meeste groeipotentie in Alkmaar en Lelystad, waar tevens al vestigingen beschikbaar zijn. U dient enkel de locaties naar de formule in te richten en u kunt starten.

Een vereiste is dat u reeds ervaring heeft met het werken met kinderen en uw partner betrekt bij de onderneming. Een passie voor kinderopvang en ondernemen is een must. Daarom is de voorkeur ook dat u bij de vestiging zal gaan wonen.

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Klik dan hier en vraag meer informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.