Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij breidt assortiment uit: Nu ook heerlijke burgers beschikbaar!

 

Bij Kipperij, een snelgroeiende franchise in de culinaire wereld, gaat het niet alleen om het bieden van hoogwaardige gerechten, maar ook om het blijven verrassen en voldoen aan de wensen van de klant. Recentelijk heeft Kipperij haar assortiment uitgebreid door een assortiment heerlijke burgers toe te voegen aan het menu. Deze toevoeging markeert een nieuwe fase in de evolutie van het bedrijf, waarbij traditionele kwaliteit en innovatieve smaken samenkomen.

Deze nieuwe selectie van 9 burgers belooft een culinaire reis te bieden met elke hap. Elk recept is zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten, waarbij de focus ligt op smaak, textuur en een onvergetelijke eetervaring.

Een van de opvallende creaties is de geliefde BBQ Bacon Cheese burger. Deze smaakvolle burger is een meesterwerk van smaken en texturen, met een geroosterde seeded bun als basis, gevolgd door een krokante kipburger. De toevoeging van cheddar, kalkoen bacon, coleslaw, BBQ saus en gebakken uitjes zorgt voor een smaakexplosie die elke burgerliefhebber zal bekoren.

Het introduceren van deze nieuwe selectie is niet alleen een uitbreiding van het menu, maar ook een voortzetting van Kipperij’s toewijding aan excellentie. Elk aspect, van de keuze van ingrediënten tot de levering aan klanten, weerspiegelt de passie en vakmanschap waar het merk bekend om staat.

Kipperij’s constante streven naar innovatie en klanttevredenheid heeft geleid tot deze spannende toevoeging aan het menu. Het is een bevestiging van onze missie om de verwachtingen te overtreffen en een ongeëvenaarde eetervaring te bieden aan hun gewaardeerde klanten.

Met deze nieuwe burgers bewijst Kipperij opnieuw dat het niet alleen een bestemming is voor liefhebbers van kipgerechten, maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige en smaakvolle burgers. De toevoeging van deze nieuwe selectie aan het menu is slechts een voorproefje van wat nog komen gaat bij Kipperij, waar culinaire innovatie en klanttevredenheid hand in hand gaan.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×