Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij Deventer online op Nederland Eet

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kipperij Deventer nu online is op Nederland Eet!

Deze nieuwe samenwerking met Nederland Eet markeert een belangrijke mijlpaal voor Kipperij Deventer. Door onze aanwezigheid op dit vooraanstaande platform kunnen we onze heerlijke Kipperij-gerechten nu aanbieden aan een breder publiek, rechtstreeks vanuit hun eigen huis.

De toevoeging van Kipperij Deventer aan Nederland Eet betekent dat we deel uitmaken van een groeiend netwerk van meer dan 700 geregistreerde restaurants, actief in zeventien steden door heel Nederland. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor ons merk en stelt ons in staat om onze missie om hoogwaardige gerechten te leveren aan een groter publiek voort te zetten.

Door gebruik te maken van Nederland Eet kunnen we onze passie voor lekker eten delen met een groter aantal mensen dan ooit tevoren. Dit biedt ons niet alleen de kans om onze merkbekendheid te vergroten, maar ook om onze omzet te verhogen en nieuwe kansen voor groei te verkennen.

We zijn ervan overtuigd dat onze deelname aan Nederland Eet ons zal helpen om ons te onderscheiden in de markt en onze positie als een gewaardeerde leverancier van hoogwaardige kipgerechten te versterken. We zijn trots om deel uit te maken van dit platform en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verrassen met onze smakelijke creaties.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×