Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij gaat een nieuwe vestiging openen in Haarlem!

Kipperij gaat uitbreiden! Begin oktober opent Kipperij Haarlem de deuren aan het Menno Simonszplein in Haarlem. Jerryl Naarden wordt de eigenaar van Kipperij Haarlem. Jayant Jagai zal hem operationeel ondersteunen. Beide hebben al ruime ervaring in de foodbranche, daarnaast zijn ze beide fan van kip. Al snel wist Jerryl dat het concept van Kipperij goed aansluit bij hun wensen; laagdrempelig klantcontact in zowel de winkel als in de bezorging, producten van hoge kwaliteit en vooral lekker eten!

Jerryl geeft aan dat er bewust voor een franchiseconcept is gekozen omdat je op deze manier gebruik kunt maken van de kennis en best practices van de bestaande filialen. “Op dit moment zijn we druk bezig met alle voorbereidingen zodat de opening een groot succes wordt. Het is erg fijn dat Kipperij hierbij ondersteuning aanbiedt, zo hebben ze ons geholpen met het vinden van een geschikte locatie en de juiste stakeholders.“

Een leuk weetje vanuit Kipperij Haarlem: In de jaren 60 was kip een luxeproduct en werd er per persoon op jaarbasis 2 kilo van gegeten, tegenwoordig is dit gemiddeld 20 kilo per jaar.

Benieuwd naar hoe deze vestiging eruit komt te zien? Bekijk dan hier de 3D video.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×