Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij groeit door naar 14 vestigingen: Feestelijke openingen in Groningen en Diemen

Het is een tijd van opwinding en verwachting voor Kipperij, want we hebben niet één, maar twee spectaculaire openingen te vieren! Op 9 april 2024 opende Kipperij Diemen haar deuren in het bruisende winkelcentrum Diemerplein, terwijl aan de andere kant van het land, op goede vrijdag, Kipperij Groningen haar succesvolle start beleefde aan de levendige Guldenstraat 4.

In Diemen straalt Sadegh, een gedreven franchisepartner met een passie voor heerlijk eten, als de trotse eigenaar van Kipperij Diemen. Zijn enthousiasme en toewijding zijn voelbaar terwijl hij klaarstaat om Diemen te veroveren met een onweerstaanbaar aanbod aan gerechten. De opening was een waar feest, met culinaire lekkernijen die de gangen van het winkelcentrum vulden en bezoekers binnenlokten naar onze nieuwe vestiging. De blijdschap van de lokale bevolking was tastbaar, en het was geweldig om te zien hoe Kipperij met open armen werd ontvangen.

Tegelijkertijd in Groningen verwelkomen we Kelvin Santes, een ervaren horecaprofessional met een passie voor klanttevredenheid, als de gedreven eigenaar van Kipperij Groningen. Zijn keuze voor Kipperij werd gedreven door het veelzijdige menu, eerlijke prijzen en het aantrekkelijke franchiseconcept. De opening van Kipperij Groningen viel samen met de jaarlijkse bloemen- en plantenmarkt, waardoor tienduizenden bezoekers konden kennismaken met onze heerlijke kipgerechten. De geur van vers gegrilde kip lokte nieuwsgierige bezoekers naar onze gloednieuwe locatie, waar de reacties overweldigend positief waren.

Met deze twee nieuwe vestigingen breidt Kipperij uit naar maar liefst 14 locaties door heel Nederland. Als franchisenemer bij Kipperij profiteer je niet alleen van een bewezen succesformule en een erkend merk, maar ook van uitgebreide training, marketingondersteuning en een solide netwerk van collega’s en experts binnen de franchise. Dit is jouw kans om deel uit te maken van onze groeiende familie en te profiteren van alle voordelen die een Kipperij te bieden heeft!

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×