Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij Groningen, Leiden & Sassenheim bezorgen vanaf nu ook!

Met grote opwinding delen we het nieuws dat Kipperij haar vleugels verder uitspreidt met de start van onze bezorgservice bij niet één, maar drie van onze vestigingen: Groningen, Leiden en Sassenheim! Op 7 mei zijn zowel Groningen als Leiden gestart en Sassenheim is op 14 mei van start gegaan.

Deze uitbreiding naar bezorging vertegenwoordigt een stap voorwaarts voor Kipperij als groeiende franchise formule. “We zijn verheugd om onze heerlijke gerechten nu ook in deze steden rechtstreeks bij onze klanten thuis te kunnen bezorgen, waardoor we ons bereik vergroten en onze klanten nog meer gemak en keuze bieden,” verteld Maud Mol oprichtster van Kipperij.

Met de start van bezorgservice in Groningen, Leiden en Sassenheim laat Kipperij zien dat de formule continu innoveert en evolueert om aan de behoeften van de klanten te voldoen. “Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijft onverminderd, en we kijken ernaar uit om onze smaakvolle menu-opties naar iedereen te brengen.”

Op korte termijn zullen nog meer vestigingen gaan starten met de bezorging! Hierover binnenkort meer.

Kipperij is hard aan het groeien en is op zoek naar enthousiaste Franchisepartners die mee willen groeien. Nieuwsgierig naar de uitbreidingsplannen van Kipperij of wil je meer weten over hoe je franchisepartner kunt worden? Bekijk dan snel de details op deze pagina en vraag meer informatie aan d.m.v. onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×