Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij is op zoek naar franchisepartners in diverse Nederlandse steden

Altijd al een eigen onderneming willen hebben? Dan is dit je kans! Kipperij verenigt een grill- en maaltijdenwinkel met de snelst groeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. Wij combineren het beste van twee markten en hebben hier een unieke succesformule van gemaakt. Van gegrilde kippenpoten, huisgemaakte maaltijden, vers belegde broodjes, heerlijke snacks zoals chicken wings, tot een vers gemaakte kapsalon of onze mals bereide spareribs.

Bij Kipperij kiezen wij alleen voor de hoogwaardigste producten om de verwachtingen van onze klanten altijd te kunnen overtreffen. Wij hebben onze eigen grillen en ovens om onze producten dagelijks te bereiden zodat we onze hoge kwaliteit volledig in eigen handen hebben. Kipperij is een nieuw en uniek concept in zowel de winkelbranche als in de food-delivery. Mensen kunnen onze verse producten in de winkel halen maar deze ook warm laten thuisbezorgen.

Wat zijn de voordelen als franchisepartner bij Kipperij?
  • Je stapt in een concept waar al volledig over nagedacht is.
  • Kipperij ondersteunt je bij alle processen die je zal doorlopen maar uiteraard ondersteunen wij je ook bij de marketing en inkoop.
  • Binnen ons concept is er veel kennis en kunde over producten, service, bezorging en marketing.
  • Door de afspraken met onze huidige leveranciers kan jij besparen op de inkoop van diverse producten.

Benieuwd hoe een Kipperij vestiging eruit ziet? Bekijk de vestiging in ‘s-Hertogenbosch, Tiel, Deventer of Rotterdam Zuidplein.

Wil je graag meer weten over de franchisemogelijkheden bij Kipperij? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier.

 

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×