Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij opent derde vestiging in Rotterdam Zuidplein

19 augustus 2022

Afgelopen dinsdag 16 augustus opende franchisepartner Karl-Jan de deuren van Kipperij Zuidplein. Hiermee telt de groeiende franchiseformule inmiddels drie vestigingen in Nederland.

Rotterdam Zuidplein

Karl-Jan is een geboren en getogen Rotterdammer. Naast zijn nieuwe vestiging in Zuidplein heeft Karl-Jan ook een goedlopende vestiging in Breda. Vanwege zijn enthousiasme over de formule wilde Karl-Jan ook graag een Kipperij vestiging openen in zijn geboortestad Rotterdam. Karl-Jan: “Mijn droom was altijd om ook in Rotterdam een mooie zaak neer te zetten. Ik ken deze stad op mijn duimpje door mijn eerdere onderneming waardoor ik potentie zie om een Kipperij vestiging te starten in Rotterdam. Ik ben erg blij met ons pand in het net gerenoveerde winkelcentrum in Zuidplein. Het is een mooie locatie waar dagelijks veel mensen komen die wij kunnen voorzien van onze heerlijke kipproducten.”

“Een groot deel van winkelcentrum Zuidplein krijgt momenteel een geweldige facelift’, zegt Karl-Jan de Willigen, franchisepartner van Kipperij. “Alles gaat er op de schop. Een deel is al klaar en het is echt prachtig geworden. Hoge plafonds, sfeervolle verlichting, meer ruimte, prachtige puien: overal is over nagedacht.”

Kwalitatieve kipgerechten

Karl-Jan geeft aan dat Kipperij zich onderscheidt door de goede kwaliteit van de kipproducten. Karl-Jan: “Naast de goede kwaliteit van de producten worden onze kipproducten ook elke dag vers gegrild. Alles is vers bij Kipperij en dat maakt het zo lekker. Mensen kunnen bij Kipperij langskomen voor huisgemaakte maaltijden, verse broodjes en natuurlijk onze vers gegrilde kipproducten.”

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×