Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij opent nieuwe vestiging in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam

Naast de twee vestigingen in Breda en Tiel, kan binnenkort ook het Rotterdamse publiek genieten van de kipgerechten van Kipperij. Op dinsdag 16 augustus opent Kipperij een nieuwe vestiging in het net gerenoveerde winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Met de opening van deze nieuwe locatie telt Kipperij drie vestigingen.

Potentiële locatie

Franchisepartner Karl-Jan gaat deze vestiging in winkelcentrum Zuidplein opzetten. Karl-Jan is geboren en getogen in Rotterdam. Eerder heeft de ondernemer ook een food-delivery bedrijf gerund in Rotterdam, toen ontdekte hij dat er veel potentie zat in deze stad. Om die reden opent Karl-Jan, naast zijn goedlopende vestiging in Breda, zijn tweede vestiging in Rotterdam. Dit is de eerste vestiging in provincie Zuid-Holland. Bekijk hier hoe de nieuwe vestiging eruit zal komen te zien.

Ook franchisen bij Kipperij?

Kipperij is opzoek naar franchisepartners voor de steden Delft, Tilburg, Venlo & Eindhoven. Kipperij verkoopt elke dag vers gegrilde kipproducten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. De formule verenigt een vers speciaalzaak met de snelst groeiende business food-delivery op een hoog niveau. Kwaliteit staat bij ons voorop, net als klanttevredenheid.

Redenen om jouw Kipperij vestiging te beginnen:

  • Bewezen franchiseformule
  • Uniek concept in de markt
  • Zowel winkel als delivery omzet
  • Marketing wordt volledig uit handen genomen
  • Inkoopvoordelen
  • Ondersteuning, adviezen & trainingen

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×