Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij opent in maart vestiging in Den Bosch

08 februari 2023

Kipperij gaat weer uitbreiden. 21 maart opent namelijk Kipperij ‘s-Hertogenbosch. Dit wordt alweer de 4de vestiging van Kipperij. Naast Breda, Tiel en Rotterdam kunnen nu ook de inwoners van ‘s-Hertogenbosch gaan genieten van Kipperij. De winkel komt in winkelcentrum de Rompert, en heeft een uitstekende ligging. Deze mooie vestiging is in handen van 2 nieuwe franchiseparters, namelijk Thimo Donker en Christiaan van Sinten. Beide hebben ze al een ruime ervaring in het ondernemen en zijn ze blij dat ze een Kipperij in hun regio kunnen openen. De Kipperij twijfelt er dan ook niet aan dat ook deze vestiging een groot succes zal worden.

Momenteel is de verbouwing in volle gang. Samen met BuroDoen heeft de Kipperij weer goed nagedacht over de best mogelijke indeling, zodat ook hier de winkel en de bezorging naadloos in elkaar over gaan. Daarnaast zal de gehele winkel de bekende Kipperij huisstijl krijgen.

De grote opening gaat plaats vinden op 21 maart! Na de opstart periode zal ook de bezorging van start gaan zodat heel ‘s-Hertogenbosch kan gaan genieten van de heerlijke Kipperij producten

Benieuwd hoe dit eruit komt te zien? Bekijk dan deze video.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×