Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij opent vierde vestiging in ‘s-Hertogenbosch

Vandaag, 21 maart, openden franchisepartners Christiaan van Sinten en Thimo Donkers de deuren van Kipperij ‘s-Hertogenbosch. Hiermee telt de groeiende franchiseformule inmiddels vier vestigingen in Nederland.

Kipperij ‘s-Hertogenbosch

Vanaf dinsdag 21 maart zie jij veel mensen met een glimlach in de Rompertpassage rondlopen. Kipperij opent namelijk haar vierde vestiging in winkelcentrum de Rompert in ’s-Hertogenbosch

Thimo en Christiaan runnen samen de kip speciaalzaak. Thimo vertelt: “Christiaan en ik komen allebei uit Den Bosch. We kennen deze stad goed en we vinden Kipperij een echte toevoeging. Tijdens de verbouwing waren de reacties van winkelende mensen heel positief. Nu we zijn geopend is iedereen natuurlijk van harte welkom om onze kipgerechten te komen proeven.”

Kwalitatieve kipgerechten

De nieuwe vestiging in Den Bosch heeft een tien meter lange toonbank gevuld met de heerlijkste kipgerechten. “Een kippenpoot, een broodje of een gerecht voor thuis: er valt genoeg te kiezen. Daarnaast kunnen mensen rekenen op kwaliteit én snelheid. Je wordt bij ons snel geholpen en daarom kun je dus binnen enkele minuten genieten van jouw Kipperij-momentje.”

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×