Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij voornemens om nog verder uit te breiden in Nederland

22 november 2022

Na de succesvolle openingen in Breda, Tiel en Rotterdam Zuidplein is Kipperij opzoek naar nieuwe franchisepartners die ook graag een eigen Kipperij willen openen. We zijn onder meer opzoek naar franchisepartners voor de volgende locaties: Tilburg, Zoetermeer, Deventer, Zwolle, Eindhoven, Venlo, Apeldoorn en Enschede.

Kipperij is een uniek concept omdat het een vers speciaalzaak combineert met food delivery. Op deze manier is het bij Kipperij mogelijk gebleken om elk tijdstip van de dag rendabel te zijn. Dit vergroot de mogelijkheden van winstgevendheid.  Door het uitgebreide assortiment wordt er een breed publiek aangesproken en is er voor ieder wat wils. Dit assortiment bevat onder andere vers gegrilde kipproducten, huisgemaakte maaltijden, lekkere snacks en verse broodjes.

Een franchisepartner bij Kipperij is klantvriendelijk, kan goed de leiding nemen en is een doorpakker. Het is belangrijk dat er initiatief genomen wordt en dat je als franchisepartner betrokken bent bij de zaak. Ervaring in de detailhandel of horeca is een pré. Een eigen Kipperij betekent veel afwisseling; het ene moment ben je klanten in de winkel aan het helpen en het andere moment ben je bestellingen aan het opwarmen en bezorgen. Aan het einde van de dag zorg jij ervoor dat alle administratie op orde is.

Bij Kipperij wordt je vanaf de start bijgestaan in het gehele proces en krijg je persoonlijke begeleiding om zo het beste uit jou en de vestiging te halen. Ben je nu enthousiast geworden? Vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×