Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kjell Kuiper en David Kuperus nieuwe eigenaren fit20 Meppel

Fit worden in slechts 20 minuten per week. Veel mensen doen dat alweer 8 jaar bij fit20 Meppel. Bij fit20 trainen beoefenaars slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer. De fit20 studio aan Blankenstein 132 krijgt per 1 juli nieuwe eigenaren, Kjell Kuiper en David Kuperus.

fit20 Meppel

Kuiper: “Mensen in beweging brengen geeft mij veel energie en ik vind het fantastisch om via de fit20 methode gezondheid en fitheid voor iedereen haalbaar te maken. fit20 is wetenschappelijk onderbouwd en als studiomanager in Zwolle heb ik gezien hoeveel baat mensen bij de training hebben. En dat voor een hele brede doelgroep, van sporters op hoog niveau tot mensen die na een ingreep of kwetsuur moeten revalideren. David en ik hebben super veel zin om dit ook in Meppel te gaan uitbouwen”.

fit20 Meppel staat vanaf 1 juli onder leiding van studio-eigenaren Kjell Kuiper en David Kuperus die uitkijken naar de verdere stap in hun ondernemersreis. ”Een vitaler Meppel en omstreken, dat is ons doel. Hoe wij dat doen? We geven gratis kennismakingstrainingen weg. Wanneer mensen de training zelf ervaren hebben, komt het vervolg als vanzelf.”

Directeur Walter Vendel, die fit20 veertien jaar geleden startte, is blij met de ontwikkeling in Meppel. ‘Het enthousiasme van Kjell Kuiper en David Kuperus is belangrijk. Het zal meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve laten ondervinden’, zegt Vendel. ‘Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Meppel en omgeving dat het stokje van fit20 Meppel zo deskundig wordt overgedragen. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed.’

Het concept van fit20

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. De intensieve vorm van trainen duurt slechts 20 minuten. Het geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te transpireren.

Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. Beoefenaars kunnen hun trainingsresultaten bovendien op hun eigen mobiel volgen.

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars, meer succesverhalen. Deze effectieve training heeft zich inmiddels ook bewezen in een zeer groot wetenschappelijk onderzoek. De conclusie daarvan is eenduidend. Bij iedereen ongeacht leeftijd en uitgangsniveau neemt de spierkracht tussen de 30 en 50% toe. Dat heeft een sterk positief effect op je fitheid en je gezondheid.’’

 

Ontvang gratis meer informatie over fit20

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

fit20

×