Kleine Hunkemöller vestigingen worden groot

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Hunkemöller gaat zich meer richten op flagshipstores en grote vestigingen. Topman Philip Mountford laat tegenover RetailTrends weten dat zo’n tien kleinere vestigingen worden verplaatst naar grotere locaties die 250 tot 300 m² tellen. “We openen meer en meer flagshipstores en grote winkels, want onze collectie wordt alsmaar groter.”

Acht jaar geleden ging Mountford aan de slag bij de lingerieformule. Hij wilde toen zoveel mogelijk vestigingen openen van 120 m². De topman gaat nu juist aan het einde van het huurcontract de kleinere vestigingen sluiten. In ‘de juiste stad’ worden grotere vestigingen op een andere locatie geopend. Hunkemöller heeft dit ook al gedaan in o.a. Breda, Rotterdam en Alkmaar. “De winkels stellen ons in staat een duidelijke zonering toe te passen, zodat al onze submerken onder de aandacht komen en de klant eenvoudiger door de winkel kan navigeren”, aldus de topman.

Mountford is voor de 150e editie van RetailTrends geïnterviewd. Drie vragen die de magazine niet gehaald hebben, zijn hier te lezen. Het hele interview is hier te lezen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.