KlusWijs breidt uit en vernieuwt vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule KlusWijs breidt verder uit en heeft onlangs weer twee nieuwe KlusWijs bouwmarkten geopend. Het gaat om twee Fixet-vestigingen die zijn overgestapt naar de KlusWijs-formule, namelijk KlusWijs Ureterp en KlusWijs Klazienaveen.  Met de opening van deze twee vestigingen staat de teller van KlusWijs inmiddels op 33.

De leiding van de nieuwe bouwmarkt in Ureterp komt in handen van het duo Jan en Catrien Dijk. Een week na deze opening werd KlusWijs Klazienaveen geopend. Henk Hempen en Marjan Jagt zijn hiervoor verantwoordelijk als franchisenemers. Deze vestiging heeft bovendien een complete metamorfose ondergaan en heeft een oppervlakte van ruim 2.000m2.

Bestaande KlusWijs winkels worden ook verbouwd en omgezet naar de nieuwe huisstijl van de bouwmarktformule, zoals KlusWijs Dodewaard, Oudenbosch, Wassenaar en Asten Heusden. Deze vestigingen zijn ook de mede-grondleggers van de formule. KlusWijs past ook hun huisstijl en routing aan, waarmee een bouwmarkt wordt gecreëerd die in de hedendaagse tijd past en die voldoet aan de sfeerbeleving.

KlusWijs Klazienaveen heeft afgelopen donderdag een “VIP-avond” georganiseerd waar belangstellende consumenten kennis konden maken met de nieuwe bouwmarkt.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.