Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KlusWijs introduceert KlusWijs Compact

15 oktober 2013

kluswijs

KlusWijs, de doe-het-zelf franchiseformule, introduceert een lichtere versie van de formule: KlusWijs Compact. De nieuwe formule is ontstaan uit de vraag van ondernemers die niet beschikten over een vloeroppervlakte van minimaal 700 m². De formule wilde vanaf het begin echter eerst focussen op vestigingen die volledig in het profiel pastsen en zich met name toelegde op de ontwikkeling van de bestaande formule.

De directie van KlusWijs is van mening dat de tijd rijp is om gehoor te geven aan het verzoek om kleinere vestigingen op te nemen. Uiterlijk 14 maart 2014 zal de eerste KlusWijs Compact vestiging moeten openen. De pilotstore zal worden gebouwd in de vestiging van ondernemers Sake en Carla Tilma in Amersfoort.

Er is bewust gekozen voor één formulenaam zodat er optimaal geprofiteerd kan worden van alle synergievoordelen. Zo heeft elke KlusWijs Compact ondernemer de volledige beschikking over alles wat inmiddels is ontwikkeld binnen de formule zoals de webshop met meer dan 20.000 artikelen, de winkelautomatisering, de managementtool en de factuurcontrole

KlusWijs verwacht in januari te starten met 5 tot 10 leden binnen KlusWijs Compact.