Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KlusWijs introduceert nieuwe formulevariant

Op 23 november jl. heeft KlusWijs haar eerste “KW Wonen” vestiging geopend in Scherpenzeel. KW Wonen kan zowel ‘standalone’ als in combinatie met een KlusWijs Bouwmarkt worden geëxploiteerd. Het KW Wonen concept in Scherpenzeel wordt gepresenteerd op de bovenverdieping van de bestaande KlusWijs Bouwmarkt van franchisenemer Ronnie van Elst.

De naam “KW Wonen” is duidelijk familiair aan KlusWijs, maar refereert niet aan een bouwmarkt. In dit laatste geval zullen er ook 2 logo’s op de gevel zichtbaar zijn. Zodat voor de consument duidelijk is dat er sprake is van 2 werelden onder één dak. Hierdoor wordt mogelijke verwarring voorkomen bij de consument.

“Binnen de nieuwe formule zal de focus voornamelijk liggen op het inspireren, informeren, adviseren en ontzorgen van onze klanten. De winkel zal alles behalve statisch zijn. Telkens weer zullen we onze consument moeten verrassen met leuke ideeën, nieuwe producten of leuke oplossingen. Over onze winkel moet gepraat worden, binnen vrienden- en familiekring, maar zeker ook op social media. We creëren fans! Uiteraard vormt het enorme succes van Apeldoorn (nu nog KlusWijs Home) en Schoonhoven (KlusWijs Extra) de basis voor deze nieuwe formule variant. Gezien de vele zeer positieve reacties van consumenten zullen wij ook KlusWijs Extra in Schoonhoven gaan voorzien van een tweede logo op de gevel en zullen wij de standalone vestiging in Apeldoorn ombouwen van KlusWijs Home naar KW Wonen.” aldus een woordvoerder van KlusWijs.