Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KlusWijs opent 4e nieuwe bouwmarkt binnen in één maand

19 februari 2019
De Formido Bouwmarkt van Gerrit Geels en Ada Elings in Bennekom wordt vanaf 28 februari aanstaande voortgezet als een KlusWijs bouwmarkt. Nog niet eerder mocht de formule 4 nieuwe ondernemers in één maand tijd verwelkomen. Eerder deze maand traden al de Formido ondernemers uit Surhuisterveen, Steenbergen en Roggel toe tot KlusWijs formule.

Omdat de Formido-formule op landelijk niveau verdwijnt, startten zij de zoektocht naar een nieuwe doe-het-zelf-formule. Vol vertrouwen is de keuze uiteindelijk gevallen op KlusWijs. Gerrit Geels licht zijn keuze toe: “Uiteraard hebben we meerdere formule-opties bekeken, maar de keuze voor KlusWijs hebben we aardig snel gemaakt. Het DNA en de bouwmarkten van KlusWijs passen precies bij wat wij zelf ook voor ogen hebben. Het credo van KlusWijs is namelijk ‘Mensen maken het verschil’ en daar past onze A-service en klantgerichte houding perfect bij! Ook de drie V’s Vakkundig, Vertrouwd en Voordelig zijn aspecten waar wij ons hard voor maken, iedere dag weer.”

Achtergrond Geels Woonwarenhuis

Inmiddels 60 jaar geleden begonnen Riek en Henk Geels hun winkel in huishoudelijke artikelen, witgoed en ijzerwaren. Vandaag de dag staan broer en zus Gerrit Geels en Ada Elings aan het roer van het woonwarenhuis, nog altijd op dezelfde plek in het centrum van Bennekom. In 60 jaar tijd heeft de winkel een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels herbergt Geels Woonwarenhuis vijf speciaalzaken onder één dak, waar KlusWijs er straks één van is.

Ombouwen van Formido naar KlusWijs

Als het overzetten van bepaalde assortimenten achter de rug is, krijgt na de zomervakantie de bouwmarkt een opfrisbeurt. “Een mooie, nieuwe en frisse start”, geeft Ada Elings aan. “De bouwmarkt krijgt een volledig nieuwe uitstraling, waarbij de hoge stellingen plaatsmaken voor lagere. Hierdoor ontstaat er veel meer rust en overzicht. Daar zijn we echt ontzettend blij mee.”

×