KlusWijs opent vestiging in Oldemarkt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bron foto: mixonline.nl

Op donderdagavond 10 maart, vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vindt de opening plaats van KlusWijs Oldemarkt. Door deze opening staat de teller van de franchiseformule op 34 vestigingen. De bouwmarkt in Oldemarkt telt 850 m2 en is voorzien van een groot doe-het-zelf assortiment en een compleet assortiment diervoeders en dierbenodigdheden.

Alfred Hof is verantwoordelijk voor deze vestiging. De franchisenemer zag kansen toen de voormalige Fixet bouwmarkt in Oldemarkt ging sluiten. De ondernemer wilde zelf een bouwmarkt beginnen en kwam tot de conclusie dat hij dit samen met de franchise formule KlusWijs wilde gaan ondernemen. Het credo van Kluswijs ‘mensen maken het verschil’ is precies wat Alfred voor ogen heeft. De inventaris en het vaste personeel kon worden overgenomen van de voormalige Fixet bouwmarkt.

Klanten kunnen tijdens de heropening onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met de nieuwe bouwmarkt en gebruik maken van verschillende acties en kortingen. Op donderdagavond vindt een speciale VIP avond plaats waarbij klanten BTW vrij kunnen inkopen. Daarnaast wordt een verloting gehouden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.