KlusWijs Oudenbosch heropent haar deuren

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen paasweekend is KlusWijs Oudenbosch heropend. De franchiseformule bouwt alle winkels in Nederland om naar ‘onderscheidende, inspirerende bouwmarkten’. Het verouderde interieur, het assortiment en de strategie waren toe aan iets nieuws, een heel nieuwe ‘look en feel’. “Nu de verbouwing is afgerond kunnen we ons weer volop storten op de verkoop en het advies aan onze klanten. Dat past wat dat betreft ook goed bij ons, de credo van de formule is namelijk dat mensen het verschil maken en daar zijn we steevast van overtuigd’’ vertelt Alwin Bedaf, eigenaar van Kluswijs Oudenbosch.

Een aantal onderdelen is veranderd of uitgebreid. De witte stellingen zijn vervangen door grijze stellingen en deze zijn bovendien opgehoogd naar 170 cm. Door deze ophoging hebben de leveranciers van Kluswijs meer ruimte om hun assortiment te tonen. De decoratieve assortimenten hebben een nieuwe plek gekregen welke compleet vernieuwd is, de servicebalie en het afrekenpunt hebben ook een nieuwe stek en de verfafdeling heeft een prominentere plaats gekregen in de winkel waardoor het veel overzichtelijker, vrouwvriendelijker en sfeervoller is geworden. “Een groot compliment voor Alwin, Ingrid en hun team is in deze absoluut op zijn plaats. De afgelopen tijd hebben zij alles in het werk gesteld om de winkel een nieuw gezicht te geven.” aldus een woordvoerder van de franchiseformule.

De opening stond in het teken van BTW vrij kopen en er waren een hoop openingsacties om de klanten opnieuw kennis te laten maken met de verbeterde en gemoderniseerde bouwmarkt aan de Zandeweg.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.