KlusWijs start met bouw Flagshipstore

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

KLUSWIJS

Voor Kluswijs staat 2014 in het teken van het openen van 2 pilotstores waaronder één “Flagshipstore”. Volgens Hans Hortensius, algemeen directeur Kluswijs B.V. is er geen beter moment of locatie voor deze opening. Zo zal op 10 april aanstaande de pilotstore van Kluswijs Compact geopend worden en in augustus 2014 worden de deuren van Flagshipstore in Schoonhoven geopend.

Na de start van KlusWijs op 1 januari 2011, de opening van de pilotstores in Wijhe en Ruurlo in 2012, de opening van de grootste vestiging in Uithuizen in 2013, staat 2014 in het teken van de opening van de twee pilotstores.
De organisatie in Lieren wil nog niet te veel kwijt over de invulling van de flagshipstore, maar het is zeker dat het om een bouwmarkt gaat met veel beleving en unieke assortimenten en concepten. De kerngedachte is dat de bouwmarkt niet meer van hetzelfde, maar aanvullend en anders moet zijn. Om dit te bereiken zullen ook vele experimenten uitgevoerd worden.
De familie Kommer, eigenaar van de bouwmarkt, is verguld met deze stap. Op 30 januari jl. is de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand op industrieterrein Zevender te Schoonhoven.

Op 1 januari jl. maakte Kommer de keuze om over te stappen van Multimate naar KlusWijs. Hun huidige bouwmarkt opereert momenteel onder de naam “KlusWijs under construction”
De verkoopvloeroppervlakte van de flagshipstore zal 3.200 m2 gaan bedragen.
Met deze stap positioneert KlusWijs zich nu ook definitief in het grootschalige segment binnen DHZ.
Er werd gestart met de invulling voor het middensegment met KlusWijs Bouwmarkten. Hiervoor is een VVO noodzakelijk van minimaal 700 m2. Vanaf 1 januari jl. werd KlusWijs Compact gelanceerd. Gericht op ondernemers met een VVO van maximaal 800 m2.

Met deze nieuwste stap krijgt KlusWijs nu ook een unieke invulling voor de grotere bouwmarkten., waarbij er momenteel gedacht wordt aan een ondergrens van minimaal 2.000 m2, aldus Hans Hortensius. De definitieve ondergrens zal in de komende maanden worden vastgesteld.

KlusWijs wordt hiermee de enige speler in Doe-het-zelf die met één formulenaam alle segmenten weet af te dekken.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise