KlusWijs timmert hard aan de weg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

kluswijs

De ombouw van de bestaande vestigingen binnen KlusWijs is in volle gang. Zo heropende op 18 oktober jl. KlusWijs St. Oedenrode haar deuren van de totaal vernieuwde bouwmarkt. Door de verlaagde vestiging in Loosdrecht had de formule een goede test voor de aankleding van de Loosdrechtse vestiging. De resultaten waren dermate positief dat ook de vestiging in St. Oedenrode kon worden aangepakt, die ook een lage plafond heeft. De eerstvolgende opening van de KlusWijs-formule staat gepland voor 8 november aanstaande.

Alex van Gruijthuijsen te Beneden-Leeuwen heeft zich aangesloten bij de KlusWijs organisatie. De ondernemer is zeer actief met een breed scala aan activiteiten, waaronder een sanitair studio, een bouwmaterialenhandel en een verhuurbedrijf.

Alle bouwmarktactiviteiten zullen vanaf 8 november onder de KlusWijs-vlag worden voortgezet. Daarnaast start KlusWijs hier met een pilot voor het bedienen van de professionele schilder, die zijn eigen ingang en loket krijgt. Met de komst van de nieuwe vestiging in Beneden-Leeuwen, staat de teller bij Kluswijs op 22.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website