Koffieformule Ezprezzo klaar voor overname

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Ezprezzo is een jong en snelgroeiend familiebedrijf waar de klant sinds 2009 terecht kan voor verschillende koffiesoorten, gemaakt door kundige en gepassioneerde barista’s. Daarnaast bestaat het assortiment ook uit lekkernijen als muffins, koeken en versgebakken brood van BroodExpress.

Ezprezzo verzorgt ook koffiecorners voor op het werk en alle benodigdheden daarvoor zoals de automaat, de koffie en kopjes. “Op dit moment bestaan er al twee filialen en er zijn dus nog genoeg mogelijkheden voor expansie van deze formule. Deze twee vestigingen bevinden zich in Rotterdam Alexandrium en Nieuwegein (CityPlaza). Beide vestigingen hebben een zitgelegenheid maar het is ook mogelijk gebruik te maken van de Ezprezzo-to-go-service”, aldus de formule.

Het moederbedrijf van Ezprezzo is Ladage Beheer. Ladage Beheer is tevens het moederbedrijf van patatformule Bram Ladage. Het moederbedrijf wil zich meer gaan focussen op het realiseren van de groei van de patatformule, omdat er een grote nationale en internationale interesse is daarvoor.

Klik hier indien u meer informatie wenst over de franchiseformule.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.