Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kom je oriënteren op het Bagels & Beans webinar

Bagels & Beans focust op de toekomst en daar horen ook franchisenemers bij. Daarom organiseert Bagels & Beans, na de eerdere versie in april, een extra webinar op 3 juni om 20:01. Zo kunnen potentiële franchisenemers zich oriënteren binnen de franchiseformule.

Lizan van der Pol en Cathy Kroone zullen gaan vertellen over het toekomstbeeld van de franchiseformule. Met de versoepelingen, zoals het openen van de terrassen, ziet Bagels & Beans ruimte voor groei. Het webinar begint op 3 juni om 20:01.

Ondernemen bij Bagels & Beans wat voor jou?

Is ondernemen wat voor jou? En welke stappen moet je nemen om te komen tot je eigen franchisevestiging? Alle aspecten van ondernemen bij Bagels & Beans worden besproken bij het webinar. Onderwerpen zoals het vinden van de juiste plek, leidinggeven en financiële zaken komen aan bod.

Benieuwd? Schrijf je in

Deelname aan het webinar is geheel vrijblijvend. Het is een gratis manier om je te oriënteren als potentiële ondernemer bij de franchiseformule. De afgelopen jaren is het aantal vestigingen van de franchiseformule gegroeid. Bagels & Beans zoekt voor bepaalde plaatsen nog ondernemers die een vestiging willen beginnen.

Doorstromen naar zomerse Bagels & Beans Biketour

Naast de webinars organiseert de franchiseformule ook andere activiteiten om verder kennis te maken. Zo zal er deze zomer weer een Bagels & Beans Biketour georganiseerd worden. Hierover ontvang je tijdens het webinar meer details.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via bagelpower.nl/aanmelden

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×