Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Komt Funtopia naar Nederland?

27 september 2018

Funtopia is een jonge formule, die inmiddels een goede reputatie heeft opgebouwd. De formule heeft een concept voor actief entertainment. De kernwaarden van alle vestigingen zijn veiligheid, plezier, activiteit en vriendelijkheid.

Funtopia telt 12 geopende vestigingen en er zijn plannen voor 17 nieuwe vestigingen. De formule is vooruitstrevend als het gaat om de actieve indoor recreatiebranche.

“Het is een breed uit te breiden concept en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid vanwege de groeiende aandacht voor bewegen en vrijetijdsbesteding. Wat erg aantrekt aan het concept is de combinatie van plezier en sport onder één dak. Het grote aanbod en het feit dat de attracties uniek zijn, samen met het belang in veiligheid, vormen samen de reden waarom Funtopia zo groeit,” aldus Ruzha Karaatanasova, CEO van Funtopia.

Visie

Nederland moet het zevende land worden waar Funtopia zich vestigt. Ruzha Karaatanasova heeft hoge verwachtingen van de Nederlandse markt. De formule ziet mogelijkheden voor minimaal 10 vestigingen en zoekt daarom een Master Franchisenemer of een Area Developer die de formule in Nederland gaat ontwikkelen.

×