Koopplein en Nijwening al 7 jaar een prettige samenwerking

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Hilde Nijwening uit Beilen besloot in 2008 licentiehoudster te worden van Koopplein.nl. Inmiddels zijn er 7 jaren verstreken en Nijwening is enthousiast: “Koopplein.nl is een formule waarmee ik heel goed uit de voeten kan. Er is geen betutteling, de lijnen zijn kort, als ik de directie NU wil spreken dan kan dat.”

Nijwening vertelt dat de formule constant in ontwikkeling is. “Dat moet ook, want zo kun je flexibel zijn en altijd inspelen op de markt en de wensen van je klant.” De onderneemster vervolgt: “Koopplein.nl is een formule die de particuliere gebruikers ook echt iets biedt: gratis adverteren, veilig, lokaal en groen. Ik bouw zelf een netwerk op, ik zorg voor promotie in mijn gebied en ik heb exclusiviteit voor dat gebied. Bij ons in Drenthe doen de Koopplein-ondernemers ook veel samen: nog niet zo lang geleden hebben we voor de zesde keer achter elkaar gezamenlijk een stand verzorgd op de Bedrijven Contactdagen Drenthe. We hadden de Dakar-buggy van de gebroeders Coronel geregeld en iedereen mocht daarin op de foto. Dit evenement was een groot succes voor alle Koopplein-ondernemers in Drenthe.”

Ook Koopplein is zeer enthousiast over Nijwening. ‘Ze is een gedreven Drentse met een goed gevoel voor lokale verhoudingen.’  Volgens Koopplein is Nijwening actief op social media en gebruikt zij deze media ook voor haar onderneming. “Hilde is een onderneemster die niet tegenover een klant gaat zitten, maar ernaast. Ze doet alles op haar eigen wijze en dat kan bij Koopplein, wij beschouwen dat als een pluspunt. Dit komt goed tot uiting in allerlei evenementen in Drenthe: Koopplein is aanwezig tijdens bedrijvendagen, beurzen en concerten.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Josy

    I’ve been loving pulpre since 2007. I’m ready to like another color now and starting to lean towards blue. I can’t give up my pulpre blouses just yet though!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website