Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Koopplein en Sales Improvement Group sluiten zich aan bij MeerFranchise

Franchiseformules Koopplein en Sales Improvement Group zijn lid geworden van het klankbord netwerk van franchiseformules in de dienstverlening; MeerFranchise. Het netwerk bestaat nu uit 10 franchiseformules.

Sales Improvement Group is een formule die zorgt voor het verbeteren van het verkoopresultaat voor organisaties door de inzet van verkooptrainers. Koopplein is een landelijk dekkend netwerk van lokale handelsplaatsen op het internet.

MeerFranchise is een organisatie opgericht in 2011 door Wichard Hendriks, directeur van franchiseformule Finovion. Het doel is om zakelijke dienstverleners in franchise nader bij elkaar te brengen en elkaars formule te versterken.

De reden voor oprichting van MeerFranchise is dat bijeenkomsten voor franchiseformules zich vooral richten op formules in de horeca en detailhandel. Franchising is reeds decennialang gemeengoed in deze sectoren. In de zakelijke dienstverlening is franchising betrekkelijk nieuw. Franchising in de zakelijke dienstverlening verschilt echter sterk van franchising in andere sectoren“, vertelt Wichard Hendriks.