Kop & Schouders lanceert CPES

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kop & Schouders
Kop & Schouders lanceert met Corporate Promotional e-Solutions (CPES) een innovatieve en duurzame totaaloplossing voor het inkoopbeleid van promotionele artikelen binnen multinationals. CPES biedt Procurement complete controle en grip over het inkoopbeleid van promotionele artikelen.

Frank Wibbens, Business Process Outsourcing Manager: ‘Ondanks dat er aan het bestellen van promotionele artikelen intern veel tijd en aandacht wordt besteed, kenmerkt het overgrote deel van de totale inkoop zich door een lage strategische prioriteit. Met CPES zijn multinationals in staat om binnen het inkoopbeleid van promotionele artikelen een enorme efficiency- en professionaliseringsslag te realiseren.’

Kop & Schouders is een ambitieuze speler in de markt van promotionele artikelen. De franchiseformule Kop & Schouders bestaat momenteel uit 5 regiokantoren, waarvan 1 in België is gevestigd. De regiokantoren bedienen ieder een eigen verzorgingsgebied en realiseren, met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor, hogere rendementen op bestaande omzet.

dinsdag 24 juli 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website