Kop & Schouders Vlaardingen en Rijnmond verlengt franchiseovereenkomst

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na een succesvolle eerste samenwerkingsperiode van 5 jaar heeft Kop & Schouders Vlaardingen en Rijnmond haar franchiseovereenkomst met het servicekantoor verlengt voor een nieuwe periode van 5 jaar.

Bram Halters, directeur van Kop & Schouders: “Wij zijn ontzettend blij met de verlenging van deze overeenkomst. Wij hebben Arne Meerman en zijn onderneming de afgelopen jaren zien groeien en verheugen ons erop om ook de volgende 5 jaar dit partnership voort te kunnen zetten. Arne is het schoolvoorbeeld van een goede samenwerking tussen franchisenemer en franchisegever en de manier hoe je elkaar kunt laten groeien. Hij heeft in de afgelopen 5 jaar zijn omzet bijna zien verviervoudigen en zijn rendement daarvan nog eens met een factor twee. Dat zegt volgens mij voldoende hoe succesvol de samenwerking tot op heden is verlopen.“

Arne Meerman, eigenaar van Kop & Schouder Vlaardingen en Rijnmond: “De eerste jaren dat ik actief was in de markt van promotionele producten kenmerkten zich vooral door ambitie en heel veel goede commerciële contacten. Maar door een gebrek aan zichtbaarheid in de markt en structuur kon ik dat harde werken niet omzetten in rendement. Hard werken doe ik nog steeds, maar nu zie ik er veel meer van terug en ervaar daardoor ook veel meer plezier. De samenwerking met het hoofdkantoor van Kop & Schouders en mijn collega franchisenemers ervaar ik als zeer prettig en waardevol.”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.