Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Krijgt MultiVlaai een nieuwe naam?

MultiVlaai gaat mogelijk verder onder een nieuwe naam. Maarten Steinkamp, mede-eigenaar MultiVlaai en Jamin, geeft tijdens de RetailTrends-podcast aan dat de formule zich meer als speciaalzaak moeten profileren. De naam MultiVlaai zou daar niet bij passen.

Met het productmerk MultiVlaai zelf is niets mis. “Die jongens van Goedhart, de nieuwe eigenaren van Bakkersland, maken heel goede producten. Allemaal A-labels. Maar het winkelmerk MultiVlaai is niet zo goed, daar moeten we iets mee doen”, aldus Maarten Steinkamp.

MultiVlaai omvat ruim tachtig vestiging waaronder franchisevestigingen. Volgens Steinkamp ziet de meerderheid van de franchisenemers het plan wel zitten. Er is nog geen definitieve naam, maar de verwachting is wel dat de komende maanden de knoop wordt doorgehakt. Voor gebieden waar nog geen winkels zitten wil MultiVlaai een bezorgtak opzetten.

In de podcast vertelt Steinkamp hoe hij vanuit de muziekindustrie in de retailwereld terecht is gekomen. Ook vertelt hij over de situatie bij Jamin. Maarten Steinkamp was vorig jaar te gast op Het Nationale Franchise Congres live-editie en verzorgde daar een seminar voor verschillende franchisegevers.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over MultiVlaai![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×