Kroon en De Buck nieuwe franchisenemers Home Instead

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Zowel in Arnhem als in Den Bosch is er een vestiging geopend van de franchiseformule Home Instead. De franchiseonderneming biedt service aan huis voor senioren die graag thuis willen blijven wonen. Ouderen worden door Home Instead ondersteund met praktische hulp in huis en persoonlijke verzorging. De niet-medische hulp streeft er naar om individuele wensen te vervullen.

Franchisenemer Jan Kroon heeft de vestiging in Arnhem geopend. Volgens Kroon is er in de ouderenzorg veel voor verbetering vatbaar. Daarom is de dienstverlening van de franchiseformule in Arnhem gevestigd, zodat ouderen in deze regio langer thuis kunnen blijven wonen. Het verzorgingsgebied van ‘Home Instead Thuisservice Arnhem’ omvat Arnhem, Renkum, Overbetuwe, Lingewaard, Rozendaal en Velp. Speciaal voor mensen geïnteresseerd zijn en/of gebruik willen maken van de dienstverlening is Home Instead op 11 en 12 maart aanwezig op de Liever Thuis! Beurs in de Eusebiuskerk in Arnhem. En op 25 maart organiseert de formule een informatiebijeenkomst voor senioren, mantelzorgers, CAREGivers, verwijzers en andere geïnteresseerden om 19.30 uur in de betreffende vestiging aan de Bruningweg 23, te Arnhem. U kunt zich hier aanmelden. Kroon: “Met ons werk verlichten we de taak van partners of kinderen van ouderen die ondersteuning nodig hebben.”

Volgens Alexandra de Buck, franchisenemer van de nieuwe vestiging in Den Bosch, is het beleid van de overheid gericht op het terugdringen van de zorgkosten. Het verzorgingsgebied van ‘Home Instead Thuisserivce Meierij Den Bosch’ betreft Den Bosch, Rosmalen, Vught, Helvoirt, Schijndel, Uden, Oss en tussengelegen plaatsen. Ook daar wil de franchiseformule ouderen voorzien van oprechte persoonlijke aandacht. Op dinsdag 3 maart aanstaande wordt er door de formule eveneens een informatiebijeenkomst georganiseerd voor senioren, mantelzorgers, CAREGivers, verwijzers en andere geïnteresseerden. Deze zal plaatsvinden op Perron-3, sociaal cultureel centrum in Rosmalen om 19.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.