Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kunstconcept YellowKorner zoekt naar franchisers in Nederland

Internationale kunstformule YellowKorner gaat franchisen in Nederland en zoekt daarom naar nieuwe franchisenemers. Dit voor zowel de drie bestaande winkels, als voor nieuwe vestigingen in alle grote steden in Nederland.

YellowKorner heeft als doel het publiek dichter bij kunst en kunstenaars te brengen. De formule presenteert en commercialiseert de fotografie van meer dan 200 kunstenaars, in een beperkte oplage, elk genummerd en compleet met een certificaat van echtheid. Dit middels de meer dan 100 galerijen wereldwijd.

Nederland heeft momenteel 3 galerijen in Nederland in eigen beheer (Amsterdam, Den Bosch, Den Haag) en zal een vierde gaan openen in Rotterdam. Op termijn is het doel ook deze vestigingen te laten overnemen door franchisenemers.

Verkoop in consignatie

YellowKorner biedt de franchisenemer een mooie manier van verkopen. YellowKorner biedt de producten in consignatie aan de franchisenemer. Consignatie wil betekenen dat de leverancier van de producten het risico blijft houden. De producten blijven eigendom van de leverancier (YellowKorner) tot ze verkocht worden. De franchisenemer hoeft daarbij geen (dure) inventaris in te kopen, en ontvangt een marge over de verkopen die gedaan worden. YellowKorner zorgt daarbij ook van de levering van de producten naar de consument.

Actie voor eerste startende franchisenemers

Momenteel biedt YellowKorner een unieke kans voor aspirant franchisenemers van YellowKorner. De eerste drie franchisenemers die zich in Nederland aansluiten bij de formule zullen een margeverhoging ontvangen van 5%. Dit betekend dat de ondernemer 51% van de verkopen zal ontvangen in plaats van de gebruikelijke 46%. Dit kan oplopen tot een toename van meer dan €100.000 omzet over de koers van een aantal jaar.

YellowKorner zoekt kandidaten

Momenteel zoekt YellowKorner dus kandidaten door heel Nederland. Ze zijn op zoek naar mensen die de engelse taal machtig zijn, en oprecht geloven in het concept wat er aangeboden wordt. Ervaring in sales en management is een pré.

[box]Wilt u volkomen vrijblijvend met de formule in contact komen? Vraag dan direct informatie aan.[/box]
×